ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

SEO ( Search Engine Optimization )

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (S.E.O) είναι η μέθοδος εκείνη (διαδικασία) που βοηθάει στην προώθηση και διαφήμιση των ιστοσελίδων μέσω της ευνοϊκής κατάταξής τους (πρώτες θέσεις) στις μηχανές αναζήτησης σε συνάρτηση με τις στοχοθετημένες λέξεις - φράσεις κλειδιά (keywords) που είναι σημαντικές για την επιχείρησή σας.


Η βελτιστοποίηση είναι ένας τρόπος να σας βρίσκουν εύκολα οι πελάτες σας. Πολλοί από τους χρήστες των μηχανών αναζήτησης εξισώνουν τις κορυφαίες εταιρείες από την λίστα των μηχανών με τα κορυφαία εμπορικά σήματα.


Pay Per Click Advertising (Προβολή στις πληρωμένες καταχωρήσεις)

Μία από τις αποδοτικότερες μορφές διαφήμισης. Είναι μία νέα μορφή διαφήμισης (στο δεξί άκρο του παραθύρου των αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης) και σας φέρνει σε επαφή με νέους πελάτες ακριβώς τι στιγμή που ψάχνουν για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.


Δημιουργούμε τις δικές σας διαφημίσεις, επιλέγοντας λέξεις-κλειδιά (ορίζοντας το ημερήσιο ποσό που επιθυμείτε να πληρώσετε) και πληρώνετε μόνο όταν κάποιος πατά πάνω σ΄αυτές (κάνει κλικ) και εισέρχεται στο site σας


Η Enter Web έχει εξειδικευθεί πάνω στο Search Engine Optimization και μπορεί να σας παρέχει την κατάλληλη βοήθεια που χρειάζεστε ώστε η ιστοσελίδα σας να βρίσκετε πρώτη στη λίστα των μηχανών αναζήτησης.